Cégünk története

Tóth József ügyvezető tulajdonos 1992. szeptember 3-án alapította a Shick-R Kft-t RENAULT gépkocsik értékesítése céljából. Az ezredfordulón debütált a francia anyacég égisze alatt a megújult DACIA brand, melynek autóit mi is elkezdtük forgalmazni. 2012-ben megnyílt egri telephelyünk, ennek az épületnek a másik szárnyában kaptak helyet népszerű új márkáink, az ISUZU és a SSANGYONG.

ShickR Kft
ShickR Kft

Cégünk 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő vállalkozás, mely 50 családnak ad munkát és biztos megélhetést. Több, mint ezer autót értékesítünk évente, de igyekszünk megőrizni a családias légkört a megnövekedett partnerkapcsolatok ellenére is. Leendő Ügyfeleink is meggyőződhetnek erről, ha meglátogatnak minket Egerben vagy Gyöngyösön.

Cégvezetés

Cégünk ügyvezetését 2016 óta Tóth Máté látja el. Bakos Brigitta (bakos.brigitta@shickr.hu) Kolléganőnk a kezdetek óta segíti a cég munkáját gazdasági vezetőként és cégvezetőként. Tóth Zsolt (toth.zsolt@shickr.hu) több, mint 20 éve a „Shick-R Család” tagja, cégünk értékesítői vezetője szalonjainkban. Csépány László (csepany.laszlo@shickr.hu) vevőszolgálati vezető mindkét telephelyünkön, Ő fogja össze a szervizek, raktárak, karosszéria,- és fényezőműhelyünk munkáját.

Minden kereskedésünkben járt Ügyfelet, – különös tekintettel a szervizre – felhívunk pár napon belül, hogy elégedett volt-e munkánkkal. Az a célunk ezzel, hogy a lehető legtöbbet, és a legjobb szolgáltatást adjuk Ügyfeleinknek. Szívesen fogadjuk észrevételed, építő jelleggű kritikád, hiszen ezekből tudunk tanulni, fejlődni és napról-napra jobbak lenni. Véleményed e-mailben is leírhatod a toth.mate@shickr.hu e-mail címre küldött leveleddel.

Tóth Máté
Ügyvezető igazgató

Tóth Máté Ügyvezető Igazgató ShickR Kft.

Tagságok, díjak, elismerések

ShickR Kft.

A térség fejlődésének elkötelezett támogatójaként Tóth Máté elnökségi tagként segíti a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének munkáját, aminek a SHICK-R Kft. alapító tagja.

Szintén elnökségi tagként dolgozik cégvezetőnk a Gépjármű Márkakereskedések Országos Szövetségében (GÉMOSZ).

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több éven keresztül voltunk az Év Márkakereskedése Verseny díjazottja és Csapatunkkal több alkalommal is mi értük el legmagasabb ügyfélelégedettséget a Renault hálózaton belül.

Tóth Máté 2018-ban az Év Fiatal Vállakozója lett Heves megyében.

2022-ben a Shick-R Kft. elnyerte a Családbarát Munkahely és Szolgáltató Hely arany fokozatát.

A Tóth Család cégünk alapító tulajdonosának emlékére létrehozta 2018-ban a „Tóth József Ösztöndíjat”. Az elismerést olyan jó tanuló, jó sportoló diák kapja, akit valamelyik szülő elhalálozása miatt édesapja vagy édesanyja egyedül nevel.

Tóth József ShickR Kft.

Csatlakoznál hozzánk?

Folyamatosan keressük leendő kollégáinkat, olyan tehetséges embereket, akik szívesen lennének egy „Shick-R”-es csapat tagjai. Olyan munkatársakat keresünk, akik lelkiismeretesen dolgoznak velünk a közös jó eredményekért, az Ügyfelek magas szintű kiszolgálásáért és szívesen körbetekerik velünk a Velencei tavat az éves csapatépítő rendezvényünk egyikén. Ha szeretnéd, hogy végre legyen értelme és szemmel látható eredménye a munkádnak, akkor küldd el önéletrajzodat a csatlakozok@shickr.hu e-mail címre a pozíció megjelölésével!

ShickR Kft. - Gyöngyös
ShickR Kft. - Eger